Mercury Marine præsenterer ny, stor vision med sin konceptserie af Avator™ el-påhængsmotorer

Mercury Marine præsenterer ny, stor vision med sin konceptserie af Avator™ el-påhængsmotorer

Mercury Marine, som er en division af Brunswick Corporation (NYSE:BC), har præsenteret sin konceptserie af Avator™ el-påhængsmotorer; Mercurys seneste innovative udvikling i bådbranchen med den nyeste teknologi og teknik.

El-påhængsmotorkonceptet udstilles første gang på International Boat Show 2022 i Miami som optakt til selskabets officielle lancering af el-påhængsmotorer senere i 2022 og 2023.

Avator baner vejen for bådsejlads på en ny måde for Mercurys kunder globalt og er en investering i elmotorteknologi kombineret med over 80 års ekspertise i bådbranchen.

Avator-konceptet er baseret på Mercurys førende markedsposition og omdømme for hydrodynamisk ekspertise, korrosionsbestandighed, driftsikkerhed og industrielt design, og dette er først og fremmest et koncept, hvor brugeroplevelsen er i førersædet til en lang række forskellige typer af både og aktiviteter.

"Vi har glædet os meget til at kunne offentliggøre denne nye, ambitiøse fase i vores vision for fremtiden; en vision, som kun Mercury Marine kan gøre til virkelighed," udtaler Chris Drees, President for Mercury Marine.

"Elmotorteknologi er strategisk vigtigt for os, og dette koncept er det første indblik i, hvordan vi agter at opfylde vores målsætning om at blive branchens førende med både forbrændings- og elmotorer til bådsejlads. Vi udvikler bådmotorer med en effektivitet på et helt nyt niveau til nye måder at dyrke bådsejlads på."

Avator er det seneste skridt i Mercurys løbende indsats for bæredygtighed ved at muliggøre bådsejlads med nul udledning.

Mercury anvender desuden elmotorteknologi til at gøre det nemmere at dyrke bådsejlads ved hjælp af bl.a. udskiftelige batterier og nemmere transport.

"Mercury har branchens bedste og mest robuste teknologi samt designteams, som udvikler ny motorkraft til bådsejlads og skaber nye former for sejlads med Mercury," udtaler Tim Reid, Mercury Marines Vice President for produktudvikling og -teknik.

"Vi mener, at nye muligheder, som f.eks. nemt udskiftelige batterier og støjsvage motorer, vil have stor interesse blandt såvel eksisterende som potentielle sejlere. Vi forventer at udbygge vores sortiment af elmotorløsninger med tiden, og vi lytter fortsat til vores kunder og følger nøje tilegnelsen af vores produkter."

"Vores team bruger al vores viden om, hvordan forbrugerne anvender Mercurys produkter, til at udvikle Avator og et el-bådmotorsystem, som bliver den nye standard for bådbranchen," udtaler Chris Drees.

Få mere at vide om Mercurys Avator-koncept og vores vision for elmotorteknologi på MercuryMarine.com/Avator.


Om Mercury Marine

Mercury Marine<542>® har hovedsæde i Fond du Lac i Wisconsin og er verdens førende producent af motorer til fritidsbåde. Mercury er en division af Brunswick Corporation (NYSE:BC) og leverer motorer, både, service og reservedele til sejlads til fritidsbrug, erhverv og i statsregi. Mercurys produkter er nemme at bruge for sejlere, de er ekstremt driftsikre, og de leveres med verdens bedste kundesupport. Selskabets brancheførende mærkesortiment omfatter Mercury påhængsmotorer, Mercury MerCruiser® sterndrev og indenbordsmotorer, Mercury propellere, Mercury gummibåde, Mercury SmartCraft elektronik, Land 'N' Sea-distribution af bådreservedele samt Mercury og Quicksilver® reservedele og olier.

Få mere at vide på www.MercuryMarine.com