Om 14 dage går det løs i Fredericia

Vind en Mercury motor og oplev alle de lækre bådnyheder på stand nr A1108 når BOATSHOW i Fredericia slår dørene op den 22-24 februar & 28 februar - 3 marts 2019

Fredag den 22 februar slår BOATSHOW 2019 dørene op for landets største bådudstilling, og specielt stand nr A1108 tiltrækker sig opmærksomhed.

Navnet på stand A1108 er Jørgensen & Dahl, og under det navn gemmer der sig nogle af de største bådmærker samt en 80-års jubilar indenfor bådmotorer.

Mercury fejrer 80 år

Jubilaren er Mercury Marine. Et varemærke der ikke er til at komme udenom med mindre man slet ikke benytter en motor som fremdrift på vandet. Mercury har gennem de sidste 80 år udviklet og produceret et imponerende udvalg af alt indenfor påhængs- og indenbords bådmotorer.

På standen kan du opleve et udsnit af det imponerende udvalg, og ingen 80 års fødselsdag uden en konkurrence! Der er derfor mulighed for at vinde en højtydende 2,5 HK påhængsmotor ved besøg hos Mercury.

Nyheder fra velkendte bådmærker på stand A1108

Bayliner

Uanset om man er til den hurtige sportslige motorbåd eller den familievenlige weekendbåd, så findes det hos Bayliner. En af årets store nyheder er den familievenlige VR 6 model, der giver overnatningsmulighed til 2 voksne og 2 børn.

Quicksilver

Her er mulighed for at se et særdeles bredt udvalg:

Lige fra den kompakte 505 cabin der er perfekt til dagsturen med kæresten, over den familievenlige nyhed 675 Cruiser. Ligeledes kan man opleve den lækre 605 Pilothouse i nye farver samt den store weekend båd, 755 Weekend, der sagtens kan benyttes til sommerferieturen. Quicksilver afdelingen på stand A1108 byder da også på hele 9 forskellige både, - så mon ikke der er noget for enhver smag?

Uttern

Nyheden S65 er en velpropertioneret weekendbåd til det glade liv på havet. I denne båd får du alt det bedste indenfor sport, komfort, sikkerhed og lækker indpakning. Perfekt til dagen på vandet med vennerne eller en weekendtur med kæresten.

Valiant

I år viser Jørgensen & Dahl en af de rigtig hard-core RIB gummibåde frem i form af varemærket Valiant og modellen 630 Classic Neo. Med styrepult i båden er der fuld kontrol, når letvægteren "flyver" hen over vandet. Ingen tvivl om at denne båd er med til at skabe drømmene.

Mød eksperterne på stand nr A1108

På stand A1108 får du råd og vejledning fra nogle af landets bedste båd- & motor forhandlere. Du vil blandt andet kunne møde dygtige folk fra:

Boathouse i Sletten havn (Tidl Martins Bådservice)

Bøges både i Lunderskov

Båd og Motor i Fåborg

Fynbo Marine i Svendborg

Herning Trailer & Bådcenter

Motor & Bådcentret i Frederikshavn

Odsherred Marineservice i Højby

Sejs Marine, Silkeborg

Siim Båd & Motor i Them

TJ Marine i Risskov

Der er med andre ord god mulighed for at få en snak med eksperterne, og mon ikke du også kan få en god handel med hjem hvis du ønsker det?

Udstillingen har åbent den 22 - 24 februar og igen fra den 28 februar - 3. marts. På hjemmesiden www.mercurymarine.dk kan du downloade en gratis adgang til udstillingen den 28 februar.

BOATSHOW 2019 - DET BLIVER ET GODT …R P… VANDET!