Stærke nyheder fra Smartliner i 2020

2020 nyheden fra Smartliner, Fisher 22, giver rigtig god beskyttelse i det rummelige cockpit, hvor bådens høje kanter sikrer mindre passagerer fra at kunne falde overbord.

Smartliner må holde meget af fritidsfiskere. Faktisk så meget at de her til foråret kommer med hele 3 lækre nyheder til den entusiastiske fritidsfisker og dennes familie.

Udvalgte modeller blev med stor succes fremvist ved internationale bådudstillinger helt tilbage i 2018, men idet produktionen ikke levede op til Smartliner standard, besluttede virksomheden at udskyde lanceringen til foråret 2020. €“ Nu er det så ganske vist, der kommer nye lækkerier hos de danske Smartliner forhandlere fra omk. marts måned næste år.

Nyhedernes fællestræk

Her er lagt vægt på et strømlignet skrogdesign, der giver en let planende båd og begrænsning af brændstofforbruget. De smukke nyheder forventes iøvrigt også fremvist ved den kommende bådudstilling i december; Salon Nautique de Paris.

Som standard leveres alle bådene med 4 stangholdere og en 45 liters køleboks, så der er klar til hurtig afgang. Når det så er sagt, har enhver af disse lækkerier naturligvis hver deres unikke træk:

Unikke både til fritidsfiskeren

Fisher 22: Ved første øjekast ligner den 6,2 meter lange båd en traditionel fritidsfiskerbåd, men øjet snyder. Styrehuset ligger asymmetrisk på båden, hvorved adgangen til sæderne (og måske fiskestangen) lettes væsentligt. Derudover er der exceptionel god plads i det rummelige styrehus med store gode vinduer og effektiv dør, så man altid kan gå i læ for elementernes hærgen.

Cuddy 22: Denne model er helt perfekt til den lille familie med den entusiastiske fisker. Her er nemlig ikke ”bare” god plads og beskyttelse i den integrerede kabine, her er også mulighed for overnatning i 2-personers kahytten ombord. De gode store vinduer sikrer et godt udsyn, og den relativt høje ræling sikrer alle bådens medlemmer mod at falde overbord.

Center Console 22: Den perfekte fritidsbåd, der inviterer til hyggefiskeri såvel som til familieturen langs kysten. Med det centralt placerede styrehus er der god plads til at bevæge sig rundt i hele båden, og skulle lysten til solbadning komme, så forvandles sæderne i front til en solseng på ganske kort tid.

Er man hurtig, er det stadig muligt at få fat i en af de lækre 2019 nyheder, der er kommet sent denne sommer hos Smartlinerforhandlerne. Her er ligeledes tale om lækre modeller til den kræsne fritidsfisker, både med og uden kahytsplads. 

Fakta:

Produktion: Smartliner bådene produceres på Smartliners eget værft i Polen. Derved har virksomheden hele tiden fingeren på pulsen.

Bådtyper: Smartliner glasfiber sortiment inkluderer også en passagerbåd med plads til 23, samt en mindre, let Bowrider til aktiv vandsport. Derudover producerer Smartliner robuste aluminiumsjoller samt endnu en nyhed til sæson 2020: Pontoonbåde.

Bonusoplysning: En Smartliner Cuddy indgik i filmen "Angel has fallen", som kom frem i august 2019.